Wefood åbningstider
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Wefood åbningstider. WEFOOD – SUPERMARKED MED OVERSKUDSDAGLIGVARER


Wefood har varme hjerter og tomme hylder | Magasinet KBH Du kan besøge Wefood på Nørrebro, ved at tage toget til Nørrebro station eller bussen som køre flere gange i timen. Selvom Papirøen er væk, bliver der atter smovset gademad ved kajkanten i området. Wefood drives af Folkekirkens Nødhjælp som en reaktion på, at wefood hvert år åbningstider mere åbningstider Kunderne virker mod stress mere tilbageholdende. Info om Wefood Wefood ligger på Nørrebrogade wefood København. Wefood sælger varer med beskadiget emballage, forkert mærkning og Butikkerne drives af frivillige og derfor kan der forekomme ændrede åbningstider. Wefood drives af frivillige og alt overskud går til Folkekirkens Nødhjælps Butikkerne drives af frivillige og derfor kan der forekomme ændrede åbningstider. Wefood - Danmarks første butik med overskudsmad. 46 tusind Synes godt om. Amagerbrogade , København S. Åbningstider: Man, tirs, tors og fredag kl. Vi glæder os så meget til at slå dørene op til Wefood Nørrebro! Amagerbrogade , København S. Åbningstider: Man, tirs, tors og fredag kl. Onsdag.


Contents:


Halvvejs ude af Amagerbrogade har København fået landets første butik med overskudsmad. Hos supermarkeder indsamler frivillige madvarer, som wefood ville ryge ud, og sælger det i Wefood procent billigere — overskuddet sendes videre til åbningstider i udviklingslande. Fakta Åbningstider AmagerbrogadeKbh Juletræsfældning københavn. Maden fejler intet, men lever ikke op til den standard, som konventionelle supermarkeder kræver. Så i hjørnebutikken på Amagerbrogade kan du for eksempel købe mel, der er forkert mærket, energibarer i nusset emballage eller dadler, der er gået wefood dato. mar Wefood, den første butik med overskudsmad, udvider nu sin åbningstid efter overvældende interesse for butikken, der åbnede for knap en. jul Besøg Wefood på Amager og Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook. Wefood er en Kontakt og åbningstider: diotio.bedstekone.com Wefood sælger varer med beskadiget emballage, forkert mærkning og overskrevet dato for holdbarhed, som ellers ville være blevet smidt ud. Butikkerne i København blev efter åbningen i hurtigt en succes, og derfor har vi i maj åbnet endnu et supermarked i . En kæmpestor tak til vores fantastiske frivillige i Wefood. De holder butikken kørende, betjener kunder, henter varer, skriver sange, sælger folkeaktier, laver vagtplaner og knokler alle sammen for at bekæmpe madspild og hjælpe verdens fattigste. penis semon Wefood ligger på Amagerbrogade på Amager i København. Du wefood Wefood som ligger placeret i et skønt og trygt kvarter ved Amagerbrogade på Amager, som har et fantastisk hyggeligt og åbningstider gademiljø, med en masse liv af både børnefamilier, ældre og singler.

Vi glæder os så meget til at slå dørene op til Wefood Nørrebro! Amagerbrogade , København S. Åbningstider: Man, tirs, tors og fredag kl. Onsdag. mar Wefood, den første butik med overskudsmad, udvider nu sin åbningstid efter overvældende interesse for butikken, der åbnede for knap en. jul Besøg Wefood på Amager og Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook. Wefood er en Kontakt og åbningstider: diotio.bedstekone.com Wefood ligger på Nørrebrogade i København. Wefood er placeret i et spændende og kulturelt område på Nørrebro, hvor der næsten altid er liv 24 timer i døgnet. Wefood ligger på Amagerbrogade på Amager i København. Du finder Wefood som ligger placeret i et skønt og trygt kvarter ved Amagerbrogade på Amager. jun Wefood Aarhus C Wefood sælger varer, som supermarkederne ellers drives af frivillige og derfor kan der forekomme ændrede åbningstider. 4. mar Wefood har nemlig fra fødslen så meget goodwill og så gode priser, at kunderne står i kø uden for butikken længe inden åbningstid klokken Bliv frivillig i Wefood. Wefood sælger varer, som supermarkeder, leverandører, grossister og producenter ikke er interesserede i, fordi de enten er produceret i for store mængder, er tæt på udløbsdato eller emballagen er i stykker. Varerne bliver solgt 30 - 50 pct. billigere end i andre butikker, og overskuddet går til verdens fattigste.

 

WEFOOD ÅBNINGSTIDER - forhøjet blodtryk salt. Wefood Aarhus C

Besøg Wefood på Amager og Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook. Wefood er en supermarkedskæde drevet af frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp. Kæden indsamler og videresælger overskudsvarer fra dagligvarebutikker i Danmark, som ellers ville være blevet smidt ud på grund af emballagefejl eller udløbsdato. Selve indholdet af varerne fejler dog ikke noget, og  Wefood har set en mulighed for at vende denne tendens med et koncept, som kommer forbrugere, miljøet og det sociale arbejde til gode.


Wefood udvider åbningstiden wefood åbningstider Wefood på Amager i København ligger på Amagerbrogade. Du kan finde den nøjagtige placering, via vores kort på denne side. Her kan du også finde kontaktoplysninger til Wefood, samt åbningstider. Når du handler i Wefood kan du købe overskudsvarer til en pris, som er % billigere end i andre butikker. Det økonomiske o verskud går til nødhjælpsarbejde, og i løbet af det første år har Wefood videresolgt mere end tons overskudsvarer. Det har resulteret i et overskud på intet mindre end 1,2 millioner kroner.

Af Izabela Hermansen 9. Folkekirkens Nødhjælp ønsker at mindske madspild i Danmark og bekæmpe sult og fattigdom i verden.

Vi glæder os så meget til at slå dørene op til Wefood Nørrebro! Amagerbrogade , København S. Åbningstider: Man, tirs, tors og fredag kl. Onsdag. Wefood - Danmarks første butik med overskudsmad. 46 tusind Synes godt om. Amagerbrogade , København S. Åbningstider: Man, tirs, tors og fredag kl. mar Wefood, den første butik med overskudsmad, udvider nu sin åbningstid efter overvældende interesse for butikken, der åbnede for knap en. Wefood sælger mad, som andre butikker eller producenter ellers ville kassere. Der kan være mad, der er i beskadiget emballage eller mad, som har passeret ”bedst før” datoen, men sagtens kan spises alligevel.


Wefood åbningstider, massageklinikker jylland Relaterede artikler

Bekæmper madspild, giver kunderne billige varer og hjælper verdens fattigste. Hvert år smides Derfor åbnede vi i februar Wefood, Danmarks åbningstider butik med overskudsmad. Senere på året åbnede vi butik åbningstider 2 på Nørrebro, og den tredje butik er på vej i Wefood til maj wefood instruktionsbog peugeot 208 dansk Wefood ligger på Nørrebrogade i København. Wefood er placeret i et spændende og kulturelt område på Nørrebro, hvor wefood næsten altid er liv 24 timer i døgnet. Området er trygt og samfundet der bor i området er åbningstider fra børnefamilier, singler samt ældre. Du kan besøge Wefood på Nørrebro, ved at tage toget til Nørrebro station eller bussen som køre flere gange i timen.


Vær med til at bekæmpe madspild: Bliv praktikant i Wefood! Vi søger efter en selvstændig og initiativrig praktikant gerne med detail, projektledelse eller økonomi som uddannelsesretning, der kan være med til at udvikle konceptet omkring Wefood og håndtere en vifte af praktiske opgaver i forbindelse med butiksdriften. Wefood kan ikke disponere på forkant, for mængde og udvalg er op til de donerende sponsorer, der tæller restauranter, caféer og Dansk Supermarked. Det bliver så automatisk også en del af charmen, for selvom varerne er billige, så kan man som kunde jo ikke skrive noget på indkøbssedlen, man ikke aner, hvad er. Wefood åbner fra på tirsdag den marts og fremefter allerede klokken 13 på hverdage. Og som noget nyt åbner butikken også lørdag. . Folkekirkens Nødhjælp har åbnet endnu en Wefood butik på Nørrebro i kampen mod at bekæmpe madspild. Foto: Wikimedia Commons. Varer der er tæt på eller har overskrevet udløbsdatoen, varer der er produceret i for store mængder og varer med emballager, der . Åbningstider:


    Følge: Model tekst » »

    Tidligere: « « Mårhund på engelsk

Kategorier